Toyota C-HR Hybrid
Toyota C-HR Hybrid
Toyota C-HR Hybrid
 
sâmbătă, 19 iul 2025 - Anul XXX, nr. 168 (9003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta5,0736 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,3612 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Restaurantul „ONE” – Pizzerie: bunătăți după rețete italiene fabuloase, cu arome delicioase, pregătite de bucătari școliți de specialiști italieni

Duminică, 20 Iulie 2025 (14:04:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vrei să ai o experiență autentică italiană? Încearcă Restaurantul „ONE” - Pizzerie din municipiul Suceava, bulevardul George Enescu, Nr. 16 H. Program: zilnic, între orele 8:00-22:00.

Doar aici poți găsi pizza autentică, cu crustă subțire și ingrediente de înaltă calitate aduse din Italia, pentru a asigura autenticitatea gustului, paste delicioase, după rețete italiene fabuloase, cu arome nebănuite, brânzeturi fine, bruschette și caprese, bunătăți preparate de o echipă de bucătari școliți temeinic de specialiști italieni.

Nu lipsesc din bucătărie uleiul de măsline, mozzarella, parmezanul, busuiocul și ale ingrediente atent alese, pentru ca fiecare farfurie să spună o poveste.

Petronela Luiza Achiței, o suceveancă stabilită în Italia, pe podium la Campionatul Mondial de Pizza, în 2014, și campioană în 2017, la Campionatul de pizza cu desert la Roma, a venit la Suceava, după 25 de ani, în calitate de profesor, la invitația „bunului meu prieten Vasile Pușcașu”, pentru a forma echipa de la Restaurantul „ONE” - Pizzerie, administrat de Benedetto Pușcașu.

Ea a venit însoțită de specialiști italieni, Carmela Meranda, Mauro Iannucci, Aldo Baroncini, Alessandro Ceci, împreună cu care a instruit, timp de mai mult timp, bucătarii suceveni. Marian Sârbu și Ionuț Corocăiescu, de la Restaurant „ONE” - Pizzerie, au primit atestate de „Pizzar profesionist”, după o pregătire temeinică cu echipa de bucătari italieni, coordonată de Petronela Luiza Achiței.

Antreprenor, vicepreședintă a Asociației Bucătarilor de Pizza și Cofetari și vicepreședintă a Federației Italiene a Bucătarilor Profesioniști, Petronela Luiza Achiței este omul care poate să garanteze pentru produsele pe care le oferă Restaurantul „ONE” - Pizzerie, pentru rețetele speciale, pentru gust și aromă.

Administratorul Restaurantului „ONE” – Pizzerie, Benedetto Pușcașu, îi invită pe suceveni și nu numai să încerce toate produsele pe care le oferă în acest moment restaurantul, pentru că toate sunt gustoase, pregătite cu ingrediente de cea mai bună calitate, la care se adaugă și cuptoarele speciale, dar mai ales personalul bine instruit de profesioniștii veniți din Italia. Restaurantul este pregătit să facă și comenzi la domiciliu.

Benedetto Pușcașu spune că, pe lângă restaurant, vrea să deschidă și o gelaterie, cu zeci de sortimente și arome italiene, pentru a oferi clienților și un desert delicios. Restaurantul „ONE” – Pizzerie îți oferă o călătorie culinară care îți încântă simțurile. Nu rata această ocazie!

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurantul „ONE” – Pizzerie: bunătăți după rețete italiene fabuloase, cu arome delicioase, pregătite de bucătari școliți de specialiști italieni.
 Vizualizări articol: 333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restaurantul „ONE” – Pizzerie: bunătăți după rețete italiene fabuloase, cu arome delicioase, pregătite de bucătari școliți de specialiști italieni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei