|
|
|
|

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
Valabil si pentru PD-L care au postat benere pe stlpii de iluminat din tot orasul. Oare n-au nici o limita? | ![]() |
![]() |
benerele au alta caracteristica.pentru ele se obtine aviz de la urbanism, de la e-on, este alta mancare de peste | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Tocană „ca la Bot'șăni”
Ai trebuință de: carne macră de porc, untură (sau unt, sau untdelemn), arpagic, roșii, ardei, boia, sare, cimbru și sămânță de mărar. Cum se procedează: Carnea macră de porc, tăiată în bucăți potrivite, se pârpălește nițel... Citeşte
( 8 mai 2008, 14:47:42