|
|
|
|
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
"am fost refuzat de peste tot... Ba esti prea calificat!":)))))))) | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Dovleac copt, cu miere
Ai trebuință de: 800 g dovleac (zis și plăcintar), 100 g zahăr, 100 g miere; facultativ: zeama de la o lămâie.Cum se procedează: Dovleacul se curăță de coajă și de sâmburi, se taie în cuburi, se tăvălește prin zahăr tos și se așază... Citeşte
( 7 apr 2014, 11:48:46
Esti prea bun dom'le.. ne depasesti.. mare adevar a spus..
ca drept dovada ca presa romaneasca e plina de cocalari:))