|
|
|
|
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
![]() |
Chiar crezi ce spui? Nu stiu cine esti, nici nu ma intereseaza, dar esti in afara subiectului. Punct. | ![]() |
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Escalop de porc
4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte
(19 feb 2014, 11:13:21
Reclama ieftina pe bani putini ... sunt convins ca daca ii dau lui P**u 300 ron imi cacă si mie un articol frumos ...