Ingrediente: Supă rezultată de la 2-3 kg din tacâmuri de peşte Sturion ( Păstrugă, Nisetru)1,5 kg Țelină, păstârnac, morcov, ardei gras alb, ceapă, cartofi, smântână dulce (32%) 0,5 kg Zeama de la 2-3 lămâi Mărar proaspăt și leuștean Mod de preparare Se strecoară supa de pește, se adaugă legumele tăiate mai... Citeşte 7520 vizualizări 0 comentarii
Reţete precedente (Bucătăria pentru toţi):
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ