Prepararea acestui sortiment necesită minim patru feluri de pește (crap, caras, biban, știucă, somn). Materie primă: legume – morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, ardei gras, roșii, verdeață (de preferință leuștean). Operații pregătitoare: se curăță legumele, se taie julienne, cât mai mari, se călesc cu apă și cu ulei. Se... Citeşte 7274 vizualizări 0 comentarii
Reţete precedente (Bucătăria pentru toţi):
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ
Iuliana TIŢĂ