Cezar STRATON Perișoare.Ciorbă de perișoare: Fierbem 1 1/4 litru de zeamă de varză cu o ceapă tăiată jumătate, cam 1/4 oră. Separat, tocăm 300 grame de carne de vacă de la pulpă și, eventual, de porc, ori numai de porc, apoi amestecăm cu 1/2 ceapă tocată, 1 ou, 1 mână de orez ales, spălat. Punem sare și piper, formăm perișoare de mărimea unei nuci și... Citeşte 1199 vizualizări 0 comentarii
Articole precedente („Prin padurea de cuvinte”):
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON
Cezar STRATON