Monitorul de Suceava

Frigărui cu scorţişoară

4 porţii - 60 minute

1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină, ceapă şi morcov se prepară o marinată rece. Ceapa, frunzele de ţelină şi

morcovul se taie mărunt.

2. Se dezosează pulpele de pui şi se pune carnea în marinata rece pentru cel puţin 15 minute.

3. Se scoate carnea din marinată şi se condimentează cu sare şi piper.

4. Cu aţă alimentară se leagă fiecare pulpă în jurul unui beţişor de scorţişoară, în aşa fel încât să rămână o parte din beţişor de care să se poată prinde cu mâna.

5. Se pun frigăruile pe grătarul încins şi se prăjesc uniform. 

6. Se servesc pe un platou cald, după ce s-au desfăcut sforile cu care s-a legat carnea.


Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Februarie 2008.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.